kosmos-banner-2023

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης KOSMOS – Μάγδα Μαρίνη προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς της Αίγινας στην ανοιχτή βιωματική ομιλία με θέμα: “Συγκρούσεις ανάμεσα σε γονείς και παιδιά που βρίσκονται στην παιδική και στην εφηβική ηλικία. Τρόποι διαχείρισης αυτών των καταστάσεων με σκοπό την γόνιμη και άμεση επικοινωνία με τα παιδιά μας χωρίς να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας.

Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η παρουσίαση της νέας υπηρεσίαςΣχολή Γονέων” στο πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς στην αιγινήτικη οικογένεια.

Καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή όλοι όσοι ενδιαφέρονται. Μετά το πέρας της ομιλίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν προσωπικά με την ομιλήτρια.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας / ψυχοθεραπεύτρια κα Μαίρη Μενουδαράκου με έδρα τον Πειραιά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2019 στις 17:30μ.μ. στο χώρο του Κ.Ξ.Γ. KOSMOS – Μάγδα Μαρίνη, στη διεύθυνση Μάρτυρος Λεοντίου 9 (στο στενό πίσω από την Παναγίτσα).

H είσοδος είναι ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2297027791 /6944467619 ή μέσω της ιστοσελίδας www.marini.edu.gr .

Δείτε την παρουσίαση για την επερχόμενη ομιλία που έγινε στο Aegina Portal από την κυρία Μάγδα Μαρίνη.

 

Με εκτίμηση,
Μάγδα Μαρίνη
Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Previous post Επιτυχόντες Σχολικής Χρονιάς 2018 – 2019 Next post Κοπή της πίτας για το 2020!

Related posts

Hello.