Προγράμματα Γαλλικών

ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Α1- DELF A1
A2- DELF A2
B1- DELF B1 και SORBONNE B1
B2- DELF B2 και SORBONNE B2
C1-DALF C1 και SORBONNE C1
C2- DALF C2 και SORBONNE C2
C3- SORBONNE C3

ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

ΚΠΓ Α1
ΚΠΓ Α2
ΚΠΓ Β1
ΚΠΓ Β2
ΚΠΓ C1
KΠΓ C2

Ονομάζομαι Ελένη Μακαρατζή και είμαι καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας.
Σπούδασα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Αθηνών στο τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το οποίο αποφοίτησα το 2009.
Από τότε προσπαθώ πάντα να διδάσκω με ενθουσιασμό τη γαλλική γλώσσα προσφέροντας στους μαθητές όχι μόνο τη δυνατότητα να αποκτούν διπλώματα, μα κυρίως να μυούνται στο γαλλικό πολιτισμό και να αγαπούν έτσι και την γλώσσα{του}.
Κυρίαρχος στόχος μου στην εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας είναι η βιωματική κυρίως προσέγγιση.Αυτό επιτυγχάνεται με πολλά projects, θεατρικά παιχνίδια, δημιουργική γραφή και ανάγνωση γαλλικών ποιημάτων, παραμυθιών, μυθιστορημάτων και θεατρικών έργων, προβολή γαλλικών ταινιών μα και διάφορων κατασκευών {γιά τις μικρότερες ηλικίες} μέσω των οποίων οι μαθητές μαθαίνουν πιο γρήγορα και εύκολα την ξένη γλώσσα, γίνεται κτήμα τους και στόχος τους χωρίς να τους κουράζει η διδακτική ώρα, μα αντιθέτως εξάπτωντας τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την όρεξή τους.
Ετσι λοιπόν η εκμάθηση της ξένης γλώσσας γίνεται χαρά και παιχνίδι για τον μαθητή καθώς επίσης και στόχος για την απόκτηση ακόμα και των ανώτερων διπλωμάτων.

Μαρτυρίες Γονέων & Μαθητών

Εμπιστεύτηκα το Κέντρο Ξένων Γλωσσών KOSMOS της Μάγδας Μαρίνη για την αγάπη, την φροντίδα και την μάθηση που δίνει στα παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μία όμορφη συνεργασία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και τα υπόλοιπα χρόνια να την έχουμε δίπλα στα παιδιά μας γιατί είναι ξεχωριστός άνθρωπος και εκπαιδευτικός. Με αγάπη και εκτίμηση, Οικογένεια Τέσης και Χρήστου Ρωπαΐτη.

Οικογένεια Τέσης και Χρήστου Ρωπαΐτη

Είχα ακούσει ότι στο κέντρο ξένων γλωσσών KOSMOS της Μάγδας γίνεται σωστή διδασκαλία. Όταν πήρα την απόφαση και άλλάξαμε κέντρο το διαπιστώσαμε και εγώ και τα παιδιά μου. Με μεγάλη αγάπη Η οικογένεια Μπουντοπούλου - Τζίτζη

Κατερίνα Μπουντοπούλου