Προγράμματα Γερμανικών

Επίπεδα Γερμανικών

A1- FIT 1
A2- FIT 2
B1- ZERTIFIKAT B1
B2- ZERTIFIKAT B2
C1- ZERTIFIKAT C1
C2- ZERTIFIKAT C2

Επίπεδα Γερμανικών

ΚΠΓ Α1/A2
ΚΠΓ Β1
ΚΠΓ Β2
ΚΠΓ C1

Ονομάζομαι Ελένη Λεβεντοπούλου.
Έχω σπουδάσει Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης έχω συμμετάσχει σε σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση.
Στόχος μου για το μάθημά μου είναι οι μαθητές όχι μόνο να μάθουν σωστά την γερμανική γλώσσα, αλλά και να την αγαπήσουν,Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από διάφορες δραστηριότητες όπως ανάγνωση λογοτεχνίας, εκπαιδευτικά παιχνίδια και άλλα που γίνονται παράλληλα με το μάθημα.
Επίσης, μέσω των projects που φτιάχνουν τα παιδιά και μέσω των ταινιών ,ντοκιμαντέρ και άλλων μέσων, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να μάθουν την καθημερινή ζωή, την κουλτούρα, την ιστορία και άλλα πολλά για τις γερμανόφωνες χώρες, γιατί πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς γνώσεις για την χώρα της γλώσσας που μαθαίνει.
Έτσι, θα μπορέσουν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν εύκολα και σωστά την γερμανική γλώσσα στην μελλοντική φοιτητική η επαγγελματική ζωή τους και όχι μόνο.

Μαρτυρίες Γονέων & Μαθητών

Είχαν δίκιο οι φίλοι μου να έρθω σε αυτό το κέντρο ξένων γλωσσών. Είχα στήριξη και βοήθεια σε κάθε μου βήμα και δυσκολία. Μαζί τους κατάφερα να αποκτήσω το Proficiency σε 8 μήνες και δεν το πίστευα ότι τα κατάφερα.
Το συνιστώ σε όλους τους γονείς.

Με εκτίμση,

Παναγιώτα Λαδά

Παναγιώτα Λαδά

Είχα ακούσει ότι στο κέντρο ξένων γλωσσών KOSMOS της Μάγδας γίνεται σωστή διδασκαλία. Όταν πήρα την απόφαση και άλλάξαμε κέντρο το διαπιστώσαμε και εγώ και τα παιδιά μου.

Με μεγάλη αγάπη

Η οικογένεια Μπουντοπούλου - Τζίτζη

Κατερίνα Μπουντοπούλου