Είχαν δίκιο οι φίλοι μου να έρθω σε αυτό το κέντρο ξένων γλωσσών. Είχα στήριξη και βοήθεια σε κάθε μου βήμα και δυσκολία. Μαζί τους κατάφερα να αποκτήσω το Proficiency σε 12 μήνες και δεν το πίστευα ότι τα κατάφερα. Το συνιστώ σε όλους τους γονείς.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτα Λαδά

Εμπιστεύτηκα το Κέντρο Ξένων Γλωσσών KOSMOS της Μάγδας Μαρίνη για την αγάπη, την φροντίδα και την μάθηση που δίνει στα παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μία όμορφη συνεργασία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και τα υπόλοιπα χρόνια να την έχουμε δίπλα στα παιδιά μας γιατί είναι ξεχωριστός άνθρωπος και εκπαιδευτικός.

Με αγάπη και εκτίμηση,
Οικογένεια Τέσης και Χρήστου Ρωπαΐτη.

Είχα ακούσει ότι στο κέντρο ξένων γλωσσών KOSMOS της Μάγδας γίνεται σωστή διδασκαλία. Όταν πήρα την απόφαση και άλλάξαμε κέντρο το διαπιστώσαμε και εγώ και τα παιδιά μου.

Με μεγάλη αγάπη
Η οικογένεια Μπουντοπούλου - Τζίτζη

Οι γλωσσικές ικανότητες που αποκτά κάποιος φοιτώντας στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών KOSMOS της Μάγδας Μαρίνη σε προετοιμάζουν για την ζωή.Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος να προετοιμαστώ για τις σπουδές μου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με αγάπη,
Μαρία Τερζοπούλου

Στο κέντρο ξένων γλωσσών Kosmos αντιμετωπίζουν τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, τον βοηθούν να αποκτήσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση και κάνουν οτι είναι δυνατόν ώστε ο μαθητής να πετύχει τους στόχους του.

Αλέξανρος Μπήτρος

Ο κάθε γονιός αναζητά το καλύτερο για το παιδί του σε όλους τους τομείς.
Στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας ευτυχώς επιλέξαμε την Μάγδα Μαρίνη, άριστη επαγγελματία και καταπληκτικό άνθρωπο, που νοιάζεται για κάθε μαθητή της σαν δικό της παιδί.

Σε ευχαριστούμε Μάγδα.


Καίτη Κοντέο

Η Μάγδα έχει μέθοδο στην δουλειά της, υπευθυνότητα, ξέρει την ψυχοσύνθεση των παιδιών και βρίσκει τρόπους για να τους εμπνεύσει και να πετύχουν τους στόχους τους.Μαρία Κρητικού

Η Μάγδα γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας. Με μεθοδικότητα, σοβαρότητα και σύστημα μεταδίδει τις γνώσεις στους μαθητές της, έτσι ώστε αυτοί να πετύχουν στις εξετάσεις τους, αλλά πολύ περισσότερο να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα.Σταματίνα Κρητικού

Όταν ξεκίνησα μαθήματα στην Μάγδα Μαρίνη είδα αμέσως τον επαγγελματισμό της και πόσο πρόθυμα βοηθάει τον κάθε μαθητή ξεχωριστά.
Ήταν μία πολύ ευχάριστη εμπειρία.Μαρία Λαδά

Παρόλο που είχα πολύ καιρό να κάνω αγγλικά, μου φάνηκε πολύ εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.
Πήρα εύκολα και γρήγορα το δίπλωμά μου.Λουτσιάνο Καλογεράς

Όταν κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς είσαι πάντα στην κορυφή! Ακριβώς αυτό κάνει η Μάγδα.
Χωρίς δίπλωμα δεν φεύγεις από το φροντιστήριό της... Δεν είναι τυχαίο!!!Ρία Κοντούλη

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο φροντιστήριο ξένων γλωσσών ΚΟΣΜΟΣ, διότι σε 10 μήνες φοίτησης σε αυτό, η κόρη μου Μαρία Στουραΐτη κατάφερε να αποκτήσει με διάκριση το πτυχίο του Proficiency (Michigan).
Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι η κυρία Μάγδα Μαρίνη διακατέχεται από υψηλό επαγγελματισμό, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, τα οποία αποτελούν τα εχέγγυα για τον κόπο και το χρόνο που αναλώνουν τα παιδιά στο φροντιστήριο, αλλά και για τα χρήματα των γονιών τους.

Σας εύχομαι ολόψυχα δύναμη και συνεχείς επιτυχίες.Στουραΐτης Αργύριος